Het IJzeren Man gebied

Zoals u kunt zien op de algemene website van De IJzeren Man is er hier van alles te doen.

Behalve een Natuur- en Milieucentrum, vindt u hier ook een subtropisch zwembad, een speeltuin die zowel binnen als buiten mogelijkheden biedt, een natuurcamping, een familiecamping, kinderboerderij en een partycentrum.

Recreatie in het IJzeren Man gebied

Er is enorm veel te beleven in en om het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man in Weert. Voor een dagje uit of voor een langer verblijf. Er is voor elk wat wils. Een achttal voorbeelden treft u hieronder al aan. De links maken het extra gemakkelijk om meer informatie te verkrijgen. U bent van harte welkom!

BeachClub Weert

BeachClub Weert is een onderdeel van de organisatie Hotel- & Leisuregroep Zuid Nederland. De BeachClub is een horecabedrijf op een locatie bij uitstek om even te genieten, vrienden te ontmoeten, bij te komen voor of na het zwemmen, wandelen of fietsen.

Meer informatie…

Partycentrum en Brasserie De Sluis

Partycentrum en Brasserie De Sluis is een ideale locatie om lekker in alle rust te kunnen genieten van de prachtige natuur rondom Weert (o.a. Park De IJzeren Man) en ligt op steenworp afstand van subtropisch zwembad De IJzeren Man en vakantiepark Weerterbergen.

Meer informatie…

Kinderboerderij De IJzeren Man

Bezoek de kinderboerderij met z’n vele dieren die er voor zorgen dat er in het voorjaar veel jonge dieren zijn zoals geitjes, lammetjes, konijntjes, cavia’s en vele andere. De kinderboerderij is ruim van opzet en gratis toegankelijk. De openingstijden zijn: Maandag t/m vrijdag: 10.00-16.00 uur. Zaterdag en zondag: 10.00-15.00 uur.

Meer informatie…

Resort De IJzeren Man

Resort De IJzeren Man ligt tussen de bossen, velden en vennen. Hoewel de vlaai karakteristiek is voor Weert heeft de stad veel meer te bieden. Weert, dat in 1414 zijn stadsrechten kreeg, kent een rijke historie, ligt in een prachtig groene omgeving en kent vele evenementen die zelfs internationaal bekend zijn.

Meer informatie…

KidsPlaza

KidsPlaza beschikt binnen over een van de grootste speelstructuren van Nederland met maar liefst 4 etages waanzinnig speelplezier. Tevens is bij droog weer het buitengedeelte geopend. Hier kunnen de kinderen zich naar hartelust in het grote fort of op een van de vele andere speeltoestellen uitleven.

Meer informatie…

Natuurcamping Wega

Natuurkampeerterrein Wega onderscheidt zich door rust, ruimte en natuur. Dit prachtige terrein is ruim opgezet en heeft een geheel besloten ligging met zeer ruime plaatsen. De aantrekkelijke ligging temidden van een groot aantal natuurgebieden in een afwisselend bos- en weidelandschap biedt u veel fiets- en wandelmogelijkheden.

Meer informatie…

Vakantiepark Weerterbergen

Vlakbij het IJzeren Man gebied, in de uitgestrekte bossen van de Weerter en Budeler Bergen, ligt vakantiepark Weerterbergen. 543 bungalows wachten op gasten die op zoek zijn naar rust, ontspanning, gezellig uit eten, sport- en spelactiviteiten. Kortom, iedereen die zijn batterijen weer wil opladen.

Meer informatie…

Zwembad De IJzeren Man

De IJzeren Man is een heel compleet zwembad met ontspanning en plezier voor iedereen, voor jong en oud, voor ouders en kinderen. De IJzeren Man biedt subtropisch waterplezier tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Meer informatie…