Zomerspecial Kempen~Broek 2020

Het Kempen~Broek en het Nationaal Park Hoge Kempen slaan de handen in elkaar voor een buitengewoon zomeraanbod. Dit wordt toch een speciale zomer. Corona heeft ons lang in ons kot gehouden, we mogen ondertussen al wat meer maar helemaal normaal is het leven nog niet. Op vakantie gaan naar het buitenland is bijvoorbeeld niet echt evident. Misschien is dit wel het ideale moment om eigen land en zeker ook eigen streek wat beter te leren kennen.

Om het jullie gemakkelijk te maken, bieden wij Verkenner Zomerspecials aan! Maximaal groepen van 12 mensen die behoren tot dezelfde bubbel tegen een lagere prijs (25€ voor een hele groep) voor een activiteit van 1,5 uur. De activiteiten gaan door op vaste tijdstippen waarop je je groep kan inschrijven. Bovendien hoef je nu geen 3 weken van tevoren te boeken maar kan je tot 4 dagen van tevoren de activiteit reserveren.

Er zijn 2 activiteiten waaruit je kan kiezen:

Op safari in Kempen~Broek:  Trek met je gezin of vriendjes op safari doorheen de ruige wildernis van het Kempen~Broek! Met een safari zoekkaart waarop planten- en diersoorten staan ga je op zoek naar heel wat soorten. Wie de meeste vindt, heeft gewonnen. Wil jij weten hoe je bijzondere dieren kan spotten en of ze gevaarlijk zijn? Kan jij jezelf onzichtbaar maken in het bos? Ben je niet vies van wat zand tussen je tenen? Kom mee spelen en speuren en doe mee met de spelletjes en opdrachten. Durf je de uitdaging aan?

 

Kempen~Broek in een notendop: Deze activiteit is vooral bedoeld voor volwassenen. Ben je op zoek naar een gezellig uitstapje op zondagnamiddag? Ga je graag wandelen, wil je Kempen~Broek beter leren kennen maar weet je ook graag wat meer over het gebied waarin je wandelt? Dan is deze wandeling zeker iets voor jou. Een Verkenner vertelt je in een notendop wat Kempen~Broek is en neemt je mee op pad langs de mooiste plekjes van het gebied. Onderweg vertelt hij/zij over het bijzondere van het gebied, de planten en dieren, de geschiedenis, het natuurbeheer, enz.

Je kan je via deze link inschrijven: www.kempenbroek.eu/nl/zomerspecial-verkenners-2020

 

 STAYCATION TIPS KEMPEN~BROEK

Inspiratie nodig voor een zomer dichtbij huis? Nood aan ontspanning, frisse buitenlucht, rustige plekjes, magische vergezichten of een actieve uitstap met familie of vrienden?

Op kempenbroek.eu vind je heel wat tips om te wandelen, fietsen, spelen, picknicken en kamperen in het Kempen~Broek. Met suggesties voor dagtochten, verborgen plekjes en mooie routes maak je er een avontuurlijke en veilige zomer van!

www.kempenbroek.eu

www.nationaalpark.be