Regio Loterij ondersteunt NMC

Beste vriend van NMC De IJzeren Man,

Misschien heb je afgelopen weekend op verschillende plekken in het centrum van Weert witte strandstoelen zien staan. Een bijzonder gezicht in april, maar met een goede reden! Deze zijn daar neergezet door de organisatie van de Regio Loterij om aan te kondigen dat vanaf nu loten kunnen worden gekocht. De Regio Loterij is een nieuw initiatief van lokale ondernemers om stichtingen en verenigingen uit Weert en omgeving financieel te steunen. Een van deze 26 stichtingen zijn wij, NMC De IJzeren Man. Wij delen mee in de opbrengst van de lotenverkoop, een mooi en zeer welkom vooruitzicht! Met die opbrengst kunnen wij het centrum, na de aankomende verbouwing en uitbreiding, van binnen aankleden, inrichten en voorzien van nieuwe educatieve materialen en leermiddelen. Na ruim 30 jaar intensief gebruik is het gebouw daar echt aan toe! In een vernieuwd en toekomstbestendig NMC kunnen we jong en oud blijven betrekken bij natuur, milieu en het belang van duurzaamheid.

Door een of meer loten te kopen steun je het NMC én maak je zelf kans op mooie prijzen. Een win-winsituatie dus, met een beetje geluk! De hoofdprijs is een elektrische auto inclusief laadpaal, maar daarnaast worden er veel andere (geld)prijzen weggeven, waaronder een luxe droomreis. Kijk hier naar een video van de Regio Loterij!

Wil je meedoen? Koop dan je loten op https://www.regio-loterij.nl/. Een lot kost €39,95 en is alleen digitaal verkrijgbaar. Op 29 augustus is de trekking op de Oude Markt in Weert. Hoe meer loten er worden verkocht, hoe groter de bijdrage aan een vernieuwd NMC. Zegt dus voort aan familie, vrienden, buren of doe bijvoorbeeld iemand een lot cadeau.

Bedankt voor je steun!

Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man
Weert