Nieuwe centrummanager

Op 1 juni start Susanne Brekelmans als centrummanager van het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man. Momenteel is Susanne gedetacheerd bij NMC Weert vanuit CNME Maastricht voor de realisatie van de permanente tentoonstelling. Deze detachering heeft ertoe geleid dat Susanne ervoor kiest om haar carrière per 1 juni voort te zetten als centrummanager van NMC. Susanne heeft een achtergrond als manager en coördinator in de Kunst & Cultuur sector en heeft onlangs de overstap gemaakt naar natuur, milieu en duurzaamheid. Hieronder een korte introductie:
 
Susanne: “Als projectleider van de permanente tentoonstelling ben ik in aanraking gekomen met het centrum. Ik trof een bevlogen organisatie aan op een prachtlocatie. De afgelopen periode is mij duidelijk geworden dat ik voor deze plek mijn gewaardeerde collega’s in Maastricht zou willen verruilen.”

“Graag wil ik bijdragen aan een duurzame samenleving, samen met alle enthousiaste vrijwilligers en medewerkers van het centrum. Dat we samen met bezoekers ons mogen verwonderen over alles wat de natuur te bieden heeft. Ik ben blij dat ik het vertrouwen van het bestuur heb gekregen en kijk er enorm naar uit om samen met alle betrokkenen het centrum door te ontwikkelen, te professionaliseren en het bereik te vergroten. Hopelijk tot snel bij het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man.”