Natuur-Café Verkiezingen

Voor het Natuur-Café Verkiezingen bij het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man op zondagochtend 12 maart hebben zich negen politieke partijen aangemeld.
Het gaat om de volgende kandidaten: Geert Gabriels van Groen Links, Pascale Plusquin en Ton Hagen van de Partij van de Dieren, Emma Palmen van Omzien! Limburg, Jorge Wolters Gregório van de Socialistische Partij, Marja Hilders van AWP, Nicki Kappel van de ChristenUnie, Ad Berger van Lokaal Limburg, John Huizing en Heidi van der Pol van de BBB Limburg en Peter Koolen van D’66.

De bijeenkomst vindt plaats in de tuinkamer van het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man en de inloop is vanaf 10.30 uur. De toegang is gratis en de koffie/thee staat voor u klaar.
Jeroen Weekers zal om 11.00 uur de kandidaten introduceren middels een korte pitch. Vervolgens gaat het gesprek over hun standpunten over de ontwikkeling van het platteland en de natuur, het plaatsen van windmolens en zonneparken en de maatregelen voor het waterbeheer in de regio Weert en Nederweert. Dat gebeurt op een interactieve manier waarbij het publiek de gelegenheid krijgt om vragen te stellen aan de aanwezige kandidaten.

Wilt u nog deelnemen aan deze bijeenkomst, er zijn nog enkele plaatsen vrij, dan zo snel mogelijk aanmelden via: info@nmcweert.nl.