Mogen wij even aan u voorstellen

Susanne Brekelmans

Voor de verdere ontwikkeling van onze permanente tentoonstelling heeft het bestuur gezocht naar een professional die zich thuis voelt in de tentoonstellingswereld en daar ervaring in heeft opgedaan. De opdracht is een verbinding leggen tussen de verschillende doelgroepen van onze organisatie en ons aanbod op gebied van duurzaamheid in al zijn facetten op interactieve manier vorm te geven.

Via onze contacten met het Centrum voor Natuur- en Milieueducatie (CNME) in Maastricht zijn wij in contact gekomen met Susanne Brekelmans. Het bestuur heeft haar aangetrokken als projectleider voor onze permanente tentoonstelling. De eerste gedachtewisselingen hebben reeds plaatsgevonden en er zullen met alle betrokken partijen nog diverse volgen. Onderstaand stelt zij zich zelf voor. Wij wensen haar veel succes.

Hoi allemaal, wat leuk dat ik vanuit CNME Maastricht tijdelijk bij het NMC Weert mag komen werken. Ik woon in Benzenrade (Heerlen) in een huisje uit 1800 ergens samen met mijn dochter en onze katten Flits en Blits. Naast leuke dingen doen met mijn dochter breng ik tijd door met familie en vrienden, wandel ik graag, duik ik mijn atelier of moestuin in of vind je mij soms op mijn motor. Ik werk al vanaf het begin van mijn werkcarrière in de wereld van educatie, mijn passie. Daarbij ben ik gespecialiseerd in museumeducatie en dit is de reden waarom ik jullie mag helpen met de nieuwe permanente tentoonstelling.

Ik heb er dan zin ook in dat ik mijn kennis en expertise mag inzetten bij NMC Weert. Ik zal op vaste momenten aanwezig zijn en hoop jullie dan ook snel te ontmoeten.