Gastvrouwen en gastheren Natuur- en Milieucentrum gezocht

Het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man is dringend op zoek naar gastvrouwen en gastheren die op zaterdag- of zondagmiddag de balie willen beheren. In de winterperiode van 13.00 tot 16.00 uur en in de zomerperiode tot 17.00 uur. Het is een vrijwilligersfunctie.

De gastvrouw of gastheer zorgt voor de openstelling van het Natuur- en Milieucentrum en ontvangt de bezoekers. Je hoeft geen verstand te hebben van alles wat met de natuur heeft te maken. Je krijgt ondersteuning bij je werk. De huidige vrijwilligers vinden hun werk erg boeiend en het levert hen vele sociale contacten op. Je doet de baliedienst altijd met z’n tweeën. Wil je de balie samendoen met iemand die je kent, dat kan. Meld je dan samen aan. Anders werk je, na onderling overleg, samen met iemand uit het bestaande team.

Jaarlijks ontvangt het centrum ongeveer 25.000 recreanten. Het centrum is goed toegankelijk en iedereen is welkom, ook in onze mooie tuinen. De entree is gratis en op de zondagmiddag zijn vaak begeleide publieksactiviteiten. Het Natuur- en Milieucentrum is gelegen aan de Geurtsvenweg 4 in Weert.

Lijkt het je leuk om gastvrouw of gastheer van het Natuur- en Milieucentrum te worden of wil je eens meekijken? Stuur een mail met je naam en contactgegevens naar info@nmcweert.nl.