Gastvrouwen en gastheren Natuur- en Milieucentrum gezocht

Het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man is dringend op zoek naar gastvrouwen en gastheren die door de week of op zaterdag- of zondagmiddag de balie willen beheren. Het is een vrijwilligersfunctie. Door de week van 9.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur. In het weekend van 13.00 tot 17.00 uur. In de winterperiode zijn we om 16.00 uur gesloten

De gastvrouw of gastheer zorgt voor de openstelling van het Natuur- en Milieucentrum, ontvangt de bezoekers en beantwoordt eventuele vragen. Je hoeft geen verstand te hebben van de natuur, klantvriendelijkheid staat voorop.
Je wordt ingewerkt en bij je werk krijg je ondersteuning. De huidige vrijwilligers vinden hun werk erg boeiend en het levert hen vele sociale contacten op. Je doet de baliedienst in het weekend altijd met z’n tweeën. Door de week is de beheerder meestal aanwezig. Wil je de balie samendoen met iemand die je kent, dat kan. Meld je dan samen aan. Anders werk je, na onderling overleg, samen met iemand uit het bestaande team of door de week met de beheerder.

Jaarlijks ontvangt het centrum ongeveer 32.000 recreanten. Het centrum is goed en gratis toegankelijk en iedereen is welkom, ook in onze mooie tuinen.
Het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man ligt in het IJzeren Man gebied aan het einde van de parkeerplaats.

Lijkt het je leuk om gastvrouw of gastheer van het Natuur- en Milieucentrum te worden of wil je eerst eens meekijken? Stuur een mail met je naam en contactgegevens naar info@nmcweert.nl.