Links naar interessante sites

Op deze pagina treft u links aan naar sites die voor iedere natuurliefhebber zeer interessant kan zijn. Voor nog meer boeiende links verwijzen we u graag naar onze partners.

Gemeente Weert

De Stichting Natuur- en Milieu-Educatie wordt gefinancierd door de gemeente Weert (https://www.weert.nl/) voor het beheer van het gebouw en de uitvoering van natuur- en milieu educatieve activiteiten. Daarbij sluit de stichting zoveel mogelijk aan bij het beleid van de gemeente Weert m.b.t. tot duurzaamheid (https://www.weert.nl/Duurzaamheid) en natuur en milieu (https://www.weert.nl/Natuur-en-milieu)

Met ons in Weert

Weert is een complete stad, met alle voorzieningen die je je wenst dichtbij. De stad bruist. In de directe omgeving is voor toeristen, recreanten én voor bewoners veel te doen. De website Met ons in Weert brengt de diversiteit en identiteit van Weert optimaal voor het voetlicht. De site biedt een zo compleet mogelijke evenementenkalender, een overzicht van allerlei activiteiten die je in Weert kunt ondernemen en de mooiste etablissementen om te eten, te drinken of te overnachten.

Weert en Natuur

“Natuur beleven is niet moeilijk; het is een kwestie van kijken, luisteren,
ruiken, vragen stellen en vooral….. nieuwsgierig zijn”. (Guus Urlings)

Er op uit in Limburg

Eropuitinlimburg.com is hét platform voor het vinden van de leukste uitjes in héél Limburg. Iedere dag worden de beste uitjes verzameld en op de meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg geplaatst. Altijd up to date! Een dagje of avondje uit of een vakantie begint bij Eropuitinlimburg.com!!