Info tijdens de workshops

Wat je moet weten als je een workshop komt volgen:

– Breng zelf een flesje/bidon met water/drinken mee en zorg ervoor dat je het ook zelfstandig kunt open en dichtmaken. Ook bij een korte workshop is dat belangrijk, op NatuurAvontuur in de zomervakantie, dat maakt dorstig!

– We willen proberen draadloos pinnen mogelijk te maken. Maar neem voor de zekerheid 3 euro (gepast) contant geld mee. Als je een voucher hebt gekregen, dan kun je die ter plekke afgeven, denk je er wel aan om je op te geven?

– Alle NatuurAvonturiers verzamelen op de parkeerplaats voor NMC de IJzeren Man. We hebben daar vakjes gemaakt, waar je even mag wachten met pap/mam/opa/oma/begeleider.

– Aan het begin zullen we even kort uitleggen wat je gaat doen tijdens de workshop, zodat de grote mensen stikjaloers worden als ze je daarna laten meelopen met de workshopgever. We zullen ook nog even melden hoe laat je opgehaald mag worden op de parkeerplaats.

 

Nog even een paar belangrijke dingen in verband met de coronamaatregelen

– Zorg dat je ongeveer 5 minuten voor het begin van de workshop naar NMC de IJzeren Man komt, niet eerder.

– De vakjes op de parkeerplaats staan 1,5 meter uit elkaar, zorg je samen met degene die je brengt voor een nette afstand tot anderen?

– Als de kinderen aan de slag gaan, blijven de begeleiders nog even in de vakken staan. Dit is het moment om uw naam en de naam van het kind aan te kruisen op de aanwezigheidslijst. Ook kunt u dan betalen. Ook nu proberen we 1,5 meter afstand te bewaren.

– Ouders/begeleiders komen 5 minuten voor het einde van de workshop weer naar NMC de IJzeren Man en nemen weer plaats in de vakken op de parkeerplaats. Kom a.u.b. niet zelf de tuin/het gebouw in, wij brengen de kinderen naar de parkeerplaats toe.

– we vragen op de inschrijfpagina de naam van de kinderen en van degene die de kinderen komen brengen. Ook vragen we om een mobiel telefoonnummer. Als uw kind ziek wordt dan moeten we u namelijk kunnen bereiken.

– wij houden ons aan de RIVM richtlijnen, we vragen van u hetzelfde! In het kort:
– regelmatig handen wassen
– afstand houden tussen kinderen en volwassenen
– niezen in de elleboog
– bij klachten graag thuisblijven en afmelden voor de workshop

 

Kijk voor meer informatie op rivm.nl