Faciliteiten

Grote zaal

De Grote zaal met vitrines is geschikt voor het ontvangen van grotere groepen (maximaal 100 personen) en is geschikt voor o.a. lezingen, vergaderingen, lessen en presentaties. De kosten voor huur van deze ruimte bedraagt per dagdeel € 150,- en is alleen tijdens kantooruren beschikbaar.
Een plafondbeamer, microfoon met geluidsinstallatie, cd-speler, een groot plafondscherm zijn hier beschikbaar en gebruiksklaar. Wilt u gebruik maken van deze beamer, dan verzoeken wij u de presentatie op een memorystick te zetten. Mochten er zich problemen voordoen dan kunt u ook gebruik maken van een laptop van ons.

Expositie ruimte

De expositie ruimte is de helft van de Grote zaal waar de vitrines en de aquaria staan. Deze ruimte is geschikt voor het ontvangen van groepen tot maximaal 50 personen. De kosten voor huur van deze ruimte bedraagt per dagdeel € 75,- en is alleen tijdens kantooruren beschikbaar.

Tuinkamer

De tuinkamer is de helft van de grote zaal met een glazen pui aan de tuinzijde. Deze ruimte is geschikt voor het ontvangen van groepen tot maximaal 60 personen. Bij mooi weer kunnen de tuindeuren open. De kosten voor huur van deze ruimte bedraagt per dagdeel € 75,- en is alleen tijdens kantooruren beschikbaar.

Leslokaal

Het leslokaal is geschikt voor het ontvangen van kleinere groepen (maximaal 25 personen) en wordt gebruikt voor o.a. bijeenkomsten, vergaderingen, lessen en presentaties. De kosten voor huur van deze ruimte bedragen per dagdeel € 50,- en de ruimte is alleen tijdens kantooruren beschikbaar.

Vergaderruimte

De vergaderruimte is geschikt voor vergaderingen tot  maximaal 12 personen. De kosten voor huur van deze ruimte bedragen per dagdeel € 25,- en de ruimte is alleen tijdens kantooruren beschikbaar.

Voor al deze ruimtes bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een beamer/TV scherm en een flapover. Wilt u gebruik maken van de beamer/TV scherm, dan verzoeken wij u de presentatie op een memorystick te zetten. Mochten er zich problemen voordoen dan kunt u ook gebruik maken van een laptop van ons.

De bezoeker kan vrij rondkijken in de aaigang, expositieruimte en tuinkamer en gebruik maken van de toiletten, garderobe en rolstoel. Ook kunt u vrijblijvend aan een tafeltje zitten en een kopje koffie, thee, chocomel of fris drinken. 
Heeft u een vraag over het recreatiegebied of over een activiteit dan zal de baliemedewerker u graag uitleg geven.
Verder kunt u bij de balie houten nestkastjes en egelhuisje kopen en producten uit onze tuin zoals potjes honing en kruidenazijn. 
Folders en tijdschriften kunt u inzien en eventueel meenemen. Veel verschillende wandel- en ruiterkaarten en enkele natuurboeken zijn bij de balie in te zien en te koop.