9 november 2017 – Werkgroep Geologie van Limburg gaat weer van start!

Heeft u interesse in geologische onderwerpen die met Limburg en omgeving te maken hebben. Dan is deze werkgroep misschien iets voor u!

Tijdens 4 à 5 thema-avonden maakt u met behulp van practica, determinatie en excursies kennis met de interessante geologie van vooral Zuid-Limburg. Geologie, fossielen, gesteenten en vorming van het landschap zijn onderwerpen die aan de orde komen. De excursies bestaan zowel uit wandel- als zoekexcursies en omvatten naast Zuid-Limburg ook de Ardennen en het Eifel-gebied.

In de periode november tot mei zullen er verschillende avonden georganiseerd worden en ook verschillende excursies in het veld.

De avondbijeenkomsten worden gehouden in het Natuur- en Milieucentrum (NMC) De IJzeren Man in Weert en vinden plaats op de donderdagen van 20.00 tot 22.00 uur. De excursies vinden op de zaterdag of zondag plaats.

Deze activiteit staat open voor leden maar zeker ook niet-leden van Geologische Vereniging Mente et Malleo. Een brede kennis is niet noodzakelijk

Tijdens de eerste avond op donderdag 9 november wordt samen met de werkgroepleden het programma samengesteld.

Voor meer informatie en aanmelden voor deze werkgroep kunt u terecht op de website van Geologische Vereniging Mente et Malleo: www.mente-et-malleo.nl.

 

Mail: infomente.et.malleo@gmail.com of : l.nelissen@home.nl .

Telefoon: Tijs Bos 0495-522 204 tussen 16.00 en 19.00 uur.